feltéthűtő salátahűtő 5xGN1/4 pizza gyros gyrosz girosz giros saláta

Felttht_szembl__7xGN1-4

Pizza feltét, gyros saláták és egyéb salátátk hűtésére alkalmas rozsdamentes asztali hűtő. 5db. GN1/4 edényhellyel. Rozsdamentes kivitel, beépített aggregátor, digitális vezérlés. Az edényzetet az ár nem tartalmazza!

5db. GN1/4 edényhellyel.

Hossza:1200 mm.

Szélessége: 335 mm.

Magassága: 225 mm.

Satikus hűtésű.

Teljesítménye: 1200 W.

Feszültség: 220 V.

Ár: 129.000 Ft+Áfa

Feltéthűtő saláta pizza gyros hűtő

Edesa_vg

Petis_Kebappal_kzs

Pizza feltét, gyros saláták és egyéb salátátk hűtésére alkalmas rozsdamentes asztali hűtő. 5db. GN1/4 edényhellyel. Rozsdamentes kivitel, beépített aggregátor, digitális vezérlés. Az edényeket az ár nem tartalmazza!

Típus: MIE-135

Üzemmód: elektromos

Méret mm: 1342*370*450

Teljesítmény: 140W

Hűtési hőmérséklet: 0°C - 8°C

GN tepsi: 5xGN 1/4

Oldal: 2

Ár: 129.000 Ft+Áfa

Önkiszolgáló hűtőpult hőtött kiszolgáló hidegentartó bemutató pult

FA_4XGN1-1_kzs

Rozsdamentes, hűtött étel bemutató, kiszolgáló pult, hajlított vagy egyenes-döntött üveggel, nagykonyhai, gaszrtonómiai felhasználásra, önkiszolgáló gyorsétterem részére.

Minden pult alapfelszereltsége az ételkiadó felépítmény leheletvédő üveggel, műanyag szintezhető lábakkal. A pultok három oldalról burkoltak, alapesetben szemből nyitottak, egy alsó polccal rendelkeznek.

Felárral, rendelhetők köztes polccal, nyíló, vagy tolóajtóval egyaránt, valamint hűtött tároló résszel.

Minden pult rozsdamentes acélból és digitális vezérléssel készül.

Hőmérséklet: 4-8 °C.

Leggyakoribb a 4XGN1/1 melynek méretei: 150x65x85.

Üvegfelépítménnyel együtt a magassága 140cm.

Ürtartalom: 150 liter.

Telj: 0,4 kW/220V

Ár: 379.000 Ft+Áfa.

Ezenkívül bármilyen méretben 5xGN1/1, 3XGN1/1, 2XGN1/1, 6XGN1/1 méretekben is rendelhetők.

6 x GN 1/1, 5 x GN 1/1, 4 x GN 1/1, 3 x GN 1/1, 2 X GN 1/1.

Feltéthűtő salátahűtő hűtőpult leírás

A feltéthűtők, hűtőpultok más néven salátahűtők vagy hidegen tárolók, saláták, gyümölcsök, zöldségek, italok, tárolására, illetve kiszolgálására gyártott kis helyigényű, praktikus jól hasznosítható berendezések. Az eszközt a pizzériák, gyros , hidegszendvics és salátabárok elterjedésével szinte mindenhol használják , főleg mert gyors kiszolgálást, látványos bemutatást tesz lehetővé. A felhasználásnak megfelelően saláták részére GN-edényzetű mélyítéssel, italok részére medencével, ételek részére sima asztalfelülettel készülnek. Általában a pult alsó részében de az asztali változatba oldalt helyezik el a hűtőgépet. A hűtőpultok elektromos energiát igényelnek, bár vannak olyan pultok is, melyekben jégdara biztosítja a hűtőhatást.