Írjon nekünk!
A burgonyakoptatók kifejezetten vendéglátó ipari helyek, étterem, közétkeztetési intézmény, iskola, óvoda, nagykonyha, szálloda, konyháiban burgonya és egyéb gyökér zöldségek, konyhai előkészítésére, tisztításra, pucolásra használhatók. Gépi burgonyatisztítás alatt a forgódob által végzett héj koptatását értjük. A koptatást általában a burgonyakoptató berendezésbe épített forgó korong végzi a felületére műgyantával rögzített dörzskövek segítségével. A koptatókorongot villanymotor hajtja. A korong forgása miatt a burgonyakoptató gépben a burgonya folyamatosan mozog, forog, miáltal a héja érintkezik az érdesített koptatófelülettel. Ennek hatására leválik és rövid időn belül tisztított burgonyát eredményez. A leválasztott héj a berendezésbe vezetett vízsugárral egy lefolyón keresztül távozik a készülékből.
Kérem tekintse meg további konyhafelszerelési termékeinket is.