Burgonyakoptató leírás burgonya koptató

Kzs_burgonyakoptatk_honlapra

A burgonyakoptatók kifejezetten vendéglátó ipari helyek, étterem, közétkeztetési intézmény, iskola, óvoda, nagykonyha, szálloda, konyháiban burgonya és egyéb gyökér zöldségek, konyhai előkészítésére, tisztításra, pucolásra használhatók. Gépi burgonyatisztítás alatt a forgódob által végzett héj koptatását értjük. A koptatást általában a burgonyakoptató berendezésbe épített forgó korong végzi a felületére műgyantával rögzített dörzskövek segítségével. A koptatókorongot villanymotor hajtja. A korong forgása miatt a burgonyakoptató gépben a burgonya folyamatosan mozog, forog, miáltal a héja érintkezik az érdesített koptatófelülettel. Ennek hatására leválik és rövid időn belül tisztított burgonyát eredményez. A leválasztott héj a berendezésbe vezetett vízsugárral egy lefolyón keresztül távozik a készülékből.

Kérem tekintse meg további konyhafelszerelési termékeinket is.

További Burgonyakoptató termékeink

Kapcsolat

  • GASZTRO CÉL Kft.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Cégjegyzékszám: 08-09-021584
  • Adószám: 23290192-2-08

Facebook

Ajánlott cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
GASZTRO CÉL Kft © 2015. Minden jog fenntartva.