Szalamander, salamander


FA új 02

Szalamander salamander melegszendvics sütő !

Külső méretei: 610x290x300 mm

Rács méret: 420x280 mm.

Feszültség: 230V.

Ár: 76.700 Ft+Áfa/db

Akciós ár: 49.900 Ft+Áfa/db

A rajta levő fóliát használatbavétel előtt el kell távolítani.

FA új Zöld 001

Szalamander salamander melegszendvics sütő, rozsdamentes acél szerkezettel és állítható sütőráccsal.

 Ajánljuk grillezéshez, meleg szendvics készítéséhez, melegen tartáshoz.

Hőmérséklet szabályozóval és időkapcsolóval ellátva.

3 szinten állítható sütő rács.

Tartozéka rozsdamenetes, inox zsírfelfogó és morzsa tálca is.

Külső méretei: 610x330x280 mm

Rács méret: 460x295 mm.

Feszültség: 230V.

Csomagolási súly. 14,1 kg.

Ár: 79.000Ft+Áfa/db

A salamander (szalamander salamander sütő grill grillsütő ) kifejezetten vendéglátóipari helyek, étterem, konyha, büfé konyháiban használható. Elsősorban szelethúsok, halak, gyümölcsök és hentesáruk sütésére, ételek kérgesítésére, elkészült ételek melegen tartására, melegszendvics készítésre használják. De akár kisebb pizza sütésére is alkalmas. A készülékek különböző rácsfelülettel és sugárzóteljesítménnyel készülnek.

Az salamanderekben (szalamander salamander sütő grill grillsütő) az infravörös hullámhosszú sugárzás hőhatását használják ki az élelmiszer felületi hőkezelésére. Az infravörös sugarak a sugárzóból kiindulva és a környezet felületeiről visszaverődve az élelmiszer felületén elnyelődnek, és ez az energia az élelmiszer felületén hővé alakul. Az elnyelődés a sugárzás hullámhosszától is függ. Megállapították, hogy élelmiszersütésre a sötéten sugárzók alkalmasabbak, mert nemcsak az élelmiszer felületét, hanem annak belsejét is melegítik. Ezért az infrasugárzókkal történő sütésnél a sütési idő jelentősen lerövidül a konvektív hőközlésű sütőkhöz képest. A sütési idő további csökkentését eredményezi az is, hogy a sugárzás irányítható, és ezzel a felületen nagy energiasűrűség érhető el.

Az infrasütőket a hétköznapi elnevezés grillsütőknek hívja. A grillsütők csoportjába sorolják a szalamandergrilleken, a forgónyársas grilleken, a hősugárzással, az ételt melegen tartókon és a nagykonyhai kenyérpirítókon kívül a konduktív hőközlésen alapuló sütőlapokat és a kontaktgrilleket is.

Az salamanderek ( szalamander salamander sütő grill grillsütő) sugárzói a felhasznált energiahordozók szerint lehetnek elektromos üzeműek, gázüzeműek, faszénparázs, izzó kő stb. A nagykonyhákban az elektromos energiával működő grillsütőt kedvelik leginkább de gáz üzeműt is előszerettetel használják. A hősugárzó grillek fűtőtestje az estek többségében csőfűtőtest vagy kvarcüvegcső fűtőtest. A sütőlapok, kontaktgrillek fűtése többnyire beágyazómasszás fűtőtestet.

A nagykonyhai készülékeket némely esetben, főleg ahol erős füst- és páraképződés alakul ki, rendszerint bekötik a kéménybe vagy a központi elszívóba.

A munkafelülettel való jobb gazdálkodás érdekében falra szerelhető kivitelben is készülnek.

Tekintse meg további konyhafelszerelési termékeinket.

Kapcsolat

  • GASZTRO CÉL Kft.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Cégjegyzékszám: 08-09-021584
  • Adószám: 23290192-2-08

Facebook

Ajánlott cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
GASZTRO CÉL Kft © 2015. Minden jog fenntartva.