Írjon nekünk!
Elektromos fűtésű egyaknás pizzakemence belső világítással, hőmérséklet mérővel, lenyitható ajtókkal, megfigyelőablakkal, gőzkieresztéssel, vastag 14 mm-es Bartoli Nello samot lap betéttel, külön szabályozható alsó-felső fűtéssel
Hőmérséklet: 60-450 °C.
Kamraméret: 700x700x130 mm / 4 db 32-es pizza részére /
Telj.: 5 kW
Feszültség: 230/400V-3N~
Külső méretei: 950x730x330 mm
Súly: 75 kg
AKCIÓS Ár: 139.000 Ft+Áfa
Elektromos fűtésű két aknás pizzakemence belső világítással, hőmérséklet mérővel, lenyitható ajtókkal,
megfigyelőablakkal, gőzkieresztéssel, vastag 14 mm-es Bartoli Nello samot lap betéttel, külön szabályozható alsó-felső fűtéssel.
Hőmérséklet: 60-450 °C.
Kamraméret: 700x700x130 mm / 4+4 db 32-es pizza részére /
Telj.: 10,8 kW/400V-3N~
Méret: 935x790x600 mm
Súly: 140 kg.
AKCIÓS Ár: 245.000 Ft+Áfa/db
Pizzakemencével gyakorlatilag minden gyorsétteremben találkozunk, ugyanis a különböző kialakítású- és designnal rendelkező pizzakemencékben sült pizzák modern korunk legnépszerűbb ételeinek számítanak hazai vonatkozásban is. Egy évtizeddel korábban önmagában már a pizzakemencékhez hasonló berendezések beszerzésével is egy vendéglátóegység jelentős lépést tehetett előre a „versenyben”, ami szintén a pizzakészítmények iránt megnövekedett keresletre vezethető vissza. Az egy- vagy kétaknás elektromos pizzakemencék gyártása során – amelyeknél a hőmérsékletmérő, belső lenyitható ajtók, belső világítás, szabályozható alsó-felső fűtés általában alapkövetelmény – a szakemberek a tésztasütési munkafolyamatot is figyelembe vették. Az aknás- és szalagos pizzakemencék – amelyek segítségével pizzán kívül grillezett zöldséget, gyorsételeket és süteményeket is készíthetünk – nem csak a minőségi, de a mennyiség elvárásoknak is megfelelnek. Utóbbi teszi lehetővé, hogy a vendéglátó egységek viszonylag rövid idő alatt nagy mennyiségben tudják előállítani ezeket a népszerű készételeket. Külön érdemes kiemelnünk a forgalmazott pizzakemencék rendkívüli terhelhetőségét, ami szintén megspórolhatatlan minden olyan gyorsétterem számára, ahol a folyamatosság jellemzi a pizzasütést.