Elszívó elszívóernyő páraelszívó rozsdamentes leírás

Kzs_elszvernyk

ELSZÍVÓERNYŐ, PÁRAELSZÍVÓ

A rozsdamentes elszívóernyők kifejezetten vendéglátóipari helyek, étterem, konyha, büfé, pizzéria, hidegtál készítő egységek konyháiban sütéskor, főzéskor keletkező szagok, pára elszívására használhatók, biztosítják a főzéskor keletkező szagok, pára szakszerű elvezetést a helyiségből. Ajánlatosak még cukrász üzemek, cukrászdák, pékségek részére is. Minden elszívóernyő rozsdamentes acélból készül. Minden ernyő tartozéka, mosható labirint rendszerű szűrőbetét, zsíszűrő, zsírfogó, kondenzvíz leeresztő csonk és a 315mm-es elszívó csonk. Az elszívó csonk mérete egyedileg változtatható. 2000 mm-es nagyságtól két elszívó csonkot tartalmaznak az ernyők amennyiben nincs beépített motor. Alapesetben az elszívó csonk felül, középre kerül de ez kérésre változtatható az ügyfél kívánsága szerint. A páraelszívó készülhet falra szerelhető úgynevezett „fali" kivitelben és „sziget" rendszerű plafonra szerelt változatban is a nagykonyha, látványkonyha főzőszigete fölé. A képen látható elszívóernyőkön kívül bármilyen méretű nagykonyhai, gasztronómiai párelszívó berendezést el tudunk készíteni, akár adott helyre is hogy jól kihasználhatóan és egyszerűen beilleszthető legyen.

Felárral az alábbi opciók kérhetők:

1: Minden ernyő rendelhető beépített radiál ventillátoros elszívó motorral is.

A motorok jellemzői a negy teljesitményű légelszívás melllett, hogy meredek térfogat- nyomás jelleggörbével rendelkeznek, rendkívül csekély az indítóáram felvéteük és thermokontaktos motorvédelemmel is el vannak látva.

2: Elektronikusan vezérelt fokozatmentes fordulatszám szabályzó, főkapcsolóval kompletten szerelve.

3: Világítás, hőálló lámpatastekkel.

Kérem tekintse meg további konyhafelszerelési termékeinket.

További Elszívó ernyő termékeink

Kapcsolat

  • GASZTRO CÉL Kft.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Cégjegyzékszám: 08-09-021584
  • Adószám: 23290192-2-08

Facebook

Ajánlott cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
GASZTRO CÉL Kft © 2015. Minden jog fenntartva.