Gázzsámoly gáz zsámoly főzőzsámoly leírás

 

Kzs_gz_s_elektromos_zsmoly_01
A nagykonyhai főzés egyik általánosan használt tűzhelye a főzőzsámoly. A főzőzsámoly tulajdonképpen speciális, egy főzőhelyes tűzhely. Nagyméretű edényekben való ételkészítéshez alkalmas. Nagy teljesítménye alkalmassá teszi nagyobb mennyiségű folyadékféleség felmelegítésére, forralására, ételek készítésére, hőntartásra. A gázzsámoly, gáz zsámoly vagy főzőzsámoly néven ismert berendezés kifejezetten vendéglátóipari helyek, étterem, konyha, büfé konyháiban, esetleg cukrászatban használható. De alkalmas a húsiparban üzemi felhasználásra is.

A gázüzemű főzőzsámolyok égője általában kétrészes körégő. A felső a kis lángkör, az alsó a nagy lángkör. A két részhez külön fúvókás légkeverő diffúzoron keresztül történik a gázbevezetés. A gázégő teljesítménye teljes gázfogyasztásnál kb. 12 kW. Létezik egy körös kisebb teljesítményű változat is. Méretük nagyjából 55x55x60 cm kürüli.

Az elektromos üzemű főzőzsámolyok 300 és 400 mm átmérőjű főzőlappal készülnek, 3500, illetve 5000 W teljesítménnyel. A főzőlap teljesítményét 3 fokozatban, egy négyállású kapcsolóval lehet szabályozni. Az elektromos főzőzsámoly teljesítménye lényegesen kisebb a gázzsámolyénál, de ahol csak elektromos energia használatára van lehetőség ott kiválóan használható ez az eszköz is.

Kérem tekintse meg egyéb berendezéseinket is.

További Gázzsámoly, főzőzsámoly termékeink

Kapcsolat

  • GASZTRO CÉL Kft.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Cégjegyzékszám: 08-09-021584
  • Adószám: 23290192-2-08

Facebook

Ajánlott cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
GASZTRO CÉL Kft © 2015. Minden jog fenntartva.