Melegentartó leírás

Kzs_sok_melegentart

A melegen tartó pult alkalmas az ételek megfelelő hőmérsékleten tárolására, kulturált bemutatásra és kiszolgálásra. A készülék a felszolgálásig a fogyasztás hőmérsékletén tartja az elkészített és még meleg ételt. A berendezés lényegében egy kis mélységű víztartály, melybe az ételt tartalmazó edényt belehelyezik. A melegítő víz lehűlését fűtéssel akadályozzák meg, mely régebben gőz volt. Napjainkban többnyire elektromos fűtés vagy gázmelegítő tartja megfelelő hőmérsékleten a vizet ami az ételnek közvetíti a hőt. A melegen tartó pultok lehetnek nyitott és zárt medencéjűek. A nyitott melegen tartó pultok felső részébe modul és más méretű edények helyezhetők be. A zárt rendszerű melegen tárolóban modulméretű edények részére kialakított nyílás található. Leggyakrabban GN edényeket alkalmaznak. Az önkiszolgálás segítésére a melegen tartó pultokat polccal, cseppfogóval és tálcacsúsztató ráccsal látják el.

Ezenkívül elterjedt a meleg italok adagolására használt forróital adagoló más néven boci is. Az eszköz forralt bor, forró tea, meleg tej, kakaó vagy akár víz kiszolgálására használatos. Nagy segítség a vendéglátásban reggeliztetés és vacsoráztatáskor is. Kihagyhatatlanok a karácsonyi téli fesztiválokon vásárokon ahol a hideg ellenére, nagyban hozzájárulnak a jó hangulat kialakulásához.

Ha kérdése van, szívesen válaszolok.

További Melegentartó termékeink

Kapcsolat

  • GASZTRO CÉL Kft.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Cégjegyzékszám: 08-09-021584
  • Adószám: 23290192-2-08

Facebook

Ajánlott cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
GASZTRO CÉL Kft © 2015. Minden jog fenntartva.