Rozsdamentes munkaasztal polc leírás

Kzs_munkaasztal_cZ_mosogatval

A rozsdamentes munkaasztalok és falipolc kifejezetten vendéglátóipari helyek, étterem, konyha, büfé, pizzéria, hidegtál készítő egységek konyháiban, húsok, zöldségek, pékáru, tészta, előkészítése és egyéb élelmiszeripari termékek feldolgozásakor, tárolásakor használhatók. Kifejezetten ajánlatosak még cukrász üzemek, cukrászdák, pékségek részére de a húsiparban üzemi felhasználásra is. Anyagából adódóan egyszerűen tisztítható fertőtleníthető így a felhasználás helyén megkönnyíti a higiéniai szabályok betartását.

Polc és asztal kívánság szerint hátsó felhajtásal is rendelhető aminek köszönhetően nem kerül folyadék és szemét mögé így könnyen tisztán tartható felületük és a környezetük. Alapesetben munkaasztal lábait alul rozsdamentes merevítők kötik össze, ezáltal a munkaasztal megfelelően stabil az üzemi konyhai használat során is. A munkaasztal hoz rozsdamentes polc vagy fiók rendelhető ami rakodásra tárolásra alkalmas. A rozsdamentes asztal lábain magasság állító műanyag talpak találhatóak. Ezekkel a talpakkal a helyiség aljzatán található apró egyenetlenségek kiküszöbölhetőek és a feldolgozó asztal könnyen vízszintbe állítható. Anyag: Rozsdamentes, AISI 460/KO 3 Wnr. 4016.   Ha ecetes, sós, savas közegben használják pl. savanyító üzemben akkor kérem jelezzék mert oda minimum AISI 304/KO 33/Wnr. 4301-es  anyagból kell készíteni. Feláras opció ! Felületi finomság: KORN :220 / Scotch Brite

A képekenen látható munkaasztalon kívül bármilyen méretű inox asztalt el tudunk készíteni, akár adott helyre, egyedi méretben is hogy jól kihasználhatóan és egyszerűen beilleszthető legyen bármely nagykonyhába. Kedvező áru használt munkaasztalokkal is állunk Kedves Ügyfeleink rendelkezésére.

Tekintse meg további konyhafelszerelési termékeinket.

További Rozsdamentes munkaasztal polc termékeink

Kapcsolat

  • GASZTRO CÉL Kft.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Cégjegyzékszám: 08-09-021584
  • Adószám: 23290192-2-08

Facebook

Ajánlott cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány
GASZTRO CÉL Kft © 2015. Minden jog fenntartva.